Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо, Лтд
Katalog proizvoda

Каталог

Контактирајте нас

Адреса: Дигитално технолошки центар А1210, Хаиер Роад, 63., Лаосхан Дистрицт, Кингдао Цити, Схандонг Провинце

ТЕЛЕФОН: + 86-532-8099-9083

ФАКС: + 86-532-8099-9083

Е-маил: салес@кдхсд.цом

дана@кдхсд.цом

3ПЕ Машина за производњу челичне цијеви

3ПЕ Машина за производњу челичне цијеви

3ПЕ систем за премазивање цеви за пражњење против руже Увод 3ПЕ премаз линије је направити антикорозивну врсту челичних цијеви, као што су једноструки слој ФБЕ, двоструки слој ФБЕ, двослојни ПЕ, двослојни ПП и 3ПЕ. Линија обухвата систем транспорта челичних цеви, површинског одлагања, прашине ...

Ćaskanje sada

  横幅 - 创新 以远 .јпг

  3ПЕ Систем за премазивање паре против рђе


  Увод

  示意图 .јпг


  Линија линије 3ПЕ је да се направи антикорозивна врста челичних цеви, као што су једноструки слој ФБЕ, двоструки слој ФБЕ, двослојни ПЕ, двоструки слој ПП и 3ПЕ.
  Линија обухвата системе транспорта челичних цеви, одлагања површина, гњечења прашине, грејања цеви, електростатичког распршивања, премазивања, хлађења водом, резања ивице, хидрауличног и пнеуматског уређаја, детектовања и система електричног управљања.


  3ПЕ спецификации за образование .јпг

  Наше услуге
  Период гаранције квалитета: 12 месеци или 14 месеци од датума достављања.
  Током овог периода, продавац ће обезбедити бесплатну услугу за све проблеме узроковане квалитетом опреме, међутим осим проблема које изазива купац. Због погрешног рада.

  хидраулична станица 600_ 副本 .јпг


  Сервис: Продавац би послао техничара у фабрику купца да тестира нову машину и обучава људе купца. Купац треба да плати трошкове путовања, прехране, смјештаја, осигурања на локалном нивоу и сродне плате. ИМГ_0653 -600_ 副本 .јпг


  Хуасхида Машине, са искуством преко 15 година, један је од професионалних произвођача производних линија за производњу линија за производњу антикорозивне челичне цијеви од 3 слоја у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

  横幅 - 认证 图标 .јпг


  Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних 3пе произвођача челичних цеви за производњу челичних цеви у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.
Hot Tags: 3пе челичне цијеви производњу машина, Кина, произвођачи, фабрика, прилагођени, високо квалифицирани
Srodni proizvodi
Istraga