Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо, Лтд
Katalog proizvoda

Каталог

Контактирајте нас

Адреса: Дигитално технолошки центар А1210, Хаиер Роад, 63., Лаосхан Дистрицт, Кингдао Цити, Схандонг Провинце

ТЕЛЕФОН: + 86-532-8099-9083

ФАКС: + 86-532-8099-9083

Е-маил: салес@кдхсд.цом

дана@кдхсд.цом

Линија за заштиту од корозије 3ПЕ челичне цеви

Линија за заштиту од корозије 3ПЕ челичне цеви

Линија за премазивање корозије 3ПЕ челичне цијеви УВОД Линија за премазивање 3ПЕ је направити антикорозивну врсту челичних цијеви, као што су једноструки слој ФБЕ, двоструки слој ФБЕ, двослојни ПЕ, двоструки слој ПП и 3ПЕ. Линија обухвата системе транспорта челичних цеви, одлагања површина, гњечења прашине, грејања цеви, електростатичког распршивања, премазивања, хлађења водом, резања ивице, хидрауличног и пнеуматског уређаја, детектовања и система електричног управљања. [Машина за експлоатацију и експлоатацију] Машина за ерупцију екструдера Епоки у праху Распршивање производње Наше услуге Квалитет гаранције: 12 месеци или 14 месеци од датума достављања. Током овог периода, продавац ће обезбедити бесплатну услугу за све проблеме узроковане квалитетом опреме, међутим осим проблема које изазива купац. Због погрешног рада. Сервис: Продавац би послао техничара у фабрику купца да тестира нову машину и обучава људе купца. Купац треба да плати трошкове путовања, прехране, смјештаја, осигурања на локалном нивоу и сродне плате. Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних произвођача производних линија за производњу линија за производњу антикорозивних челичних цеви од челичног лима у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике. Хот Тагс: 3ПЕ-Стеел-Пипе-Анти-Цорросион-Продуцтион-Лине 3ПЕ-Стеел-Пипе-Антицорросиве-Макинг-Лине 3Лаиер-ПЕ-Стеел-Пипе-Анти-Цорросион- Линија за прераду линије 3Лаиер-ПЕ-Стеел-пипе-Лине 3ПЕ-Лине-Лине

Ćaskanje sada

  Линија за заштиту од корозије 3ПЕ челичне цеви


  УВОД
  Линија линије 3ПЕ је да се направи антикорозивна врста челичних цеви, као што су једноструки слој ФБЕ, двоструки слој ФБЕ, двослојни ПЕ, двоструки слој ПП и 3ПЕ.
  Линија обухвата системе транспорта челичних цеви, одлагања површина, гњечења прашине, грејања цеви, електростатичког распршивања, премазивања, хлађења водом, резања ивице, хидрауличног и пнеуматског уређаја, детектовања и система електричног управљања.


  Екструдер

  Машина за уклањање

  Прскање епоксидом у праху


  Распоред производње

  6.jpg3.jpg

  Наше услуге
  Период гаранције квалитета: 12 месеци или 14 месеци од датума достављања.
  Током овог периода, продавац ће обезбедити бесплатну услугу за све проблеме узроковане квалитетом опреме, међутим осим проблема које изазива купац. Због погрешног рада.
  Сервис: Продавац би послао техничара у фабрику купца да тестира нову машину и обучава људе купца. Купац треба да плати трошкове путовања, прехране, смјештаја, осигурања на локалном нивоу и сродне плате.


  Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних произвођача производних линија за производњу линија за производњу антикорозивних челичних цеви од челичног лима у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

   Хот Тагс: 3ПЕ-Стеел-Пипе-Анти-Цорросион-Продуцтион-Лине 3ПЕ-Стеел-Пипе-Антицорросиве-Макинг-Лине 3Лаиер-ПЕ-Стеел-Пипе-Анти-Цорросион- Линија за прераду линије 3Лаиер-ПЕ-Стеел-пипе-Лине 3ПЕ-Лине-Лине

   Хуасхида машина, са искуством преко 14 година, је једна од професионалних 3пе челичних цеви против корозије произвођача линије у Кини. Понудите прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да бисте добили високо квалифициране производе из наше фабрике.

  Hot Tags: 3пе челичне цеви антикорозивне линије премаза, Кина, произвођачи, фабрика, прилагођени, високо квалификовани
  Srodni proizvodi
  Istraga