Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо, Лтд
Katalog proizvoda

Каталог

Контактирајте нас

Адреса: Дигитално технолошки центар А1210, Хаиер Роад, 63., Лаосхан Дистрицт, Кингдао Цити, Схандонг Провинце

ТЕЛЕФОН: + 86-532-8099-9083

ФАКС: + 86-532-8099-9083

Е-маил: салес@кдхсд.цом

дана@кдхсд.цом

Линија за производњу линије за прочишћавање премаза од корозије од челичног лима 3ПЕ 3ПЕ

Линија за производњу линије за прочишћавање премаза од корозије од челичног лима 3ПЕ 3ПЕ

Триослојна структура производне линије ПЕ антикорзионог премаза обухвата дно слој епоксидног праха фусије, полимерни адхезивни средњи слој и слој полиетиленског слоја. Такозвана трослојна линија за производњу ПЕ премазивања, трослојни, односи се на трослојну структуру епоксидног прајмера, тј. Термосетирајуће, нетоксично облоге, који се након наношења обликују са високом молекулском тежином са преклопном структуром, са одличним Кемијску отпорност на корозију и високе механичке особине, посебно најбољу отпорност на хабање и адхезију. Може да формира континуално премазивање и челичну површину директно везану, са добром отпорношћу на хемијске корозије и отпорност на уклањање катодних цеви.

Ćaskanje sada

   

  Линија за производњу линије за прочишћавање премаза од корозије од челичног лима 3ПЕ 3ПЕ

  生产 线 俯视 图 2.јпг

  3пе- Опис челичне линије антикорозионог премаза за челичне цијеви
  Модел: 159-1400мм
  Пречник промјера: 159мм-1400мм
  Способност екструзије: ≤350кг / х

  Према захтеву купца за производњу различитих спецификација производа

  Кроз дугорочне напоре Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо.Лтд. Произвела производну линију за производњу 3ПЕ, како би задовољила потражњу за више купаца. То указује на правац производне линије 3ПЕ премаза са високим перформансама.

  Састав 3-слојне производне линије за ПЕ премазивање
  Трослојна ПЕ антикорозиона структура обухвата дно слој епоксидног праха са фузијом, полимерни адхезивни средњи слој и слој полиетилена. Такозвана трослојна линија за производњу ПЕ премазивања, трослојни, односи се на трослојну структуру епоксидног прајмера, тј. Термосетирајуће, нетоксично облоге, који се након наношења обликују са високом молекулском тежином са преклопном структуром, са одличним Кемијску отпорност на корозију и високе механичке особине, посебно најбољу отпорност на хабање и адхезију. Може да формира континуално премазивање и челичну површину директно везану, са добром отпорношћу на хемијску корозију и отпорност на уклањање катодних цеви.
  Да би се осигурало да укупни премаз на вишој температури има добру адхезију, чинећи средњи слој адхезивних реактивних група да формирају хемијску везу. То је висок квалитет анти-корозионог премаза челичне цеви закопан у тлу.

  Интермедијерни слој је обично кополимерно везиво, чија главна компонента је полиолефин и широко се користи као адхезивни винил кополимер. Поларни део кополимерског лепка и епоксидне групе епоксидног прајмера могу да реагују да би формирали водоничне везе или хемијске везе да би се добила добра веза између средњег слоја и супстрата; А неполарни део етилена има добар афинитет, тако да средњи слој и површински слој такође имају добру везу. Трослојна структура полиетиленске антикорозије, с обзиром да је сахрањена цијев изван заштитног слоја веома супериорна, а технологија се широко користи у Западном Истоку Гас и нафтно уље, снабдевање урбаним гасом, водовод на Анти-корозија.

  3пе- челична цевна антикорозиона премазна линија Технолошки процеси
  Отпремање цијеви → цијеви вијачни транспортер → уклањање рђе од грејања средњег фреквенције → премаз на епоксидном праху → спољни слој соли куид и полиетиленски премаз → расхладни спреј → цијеви вијачни транспортер → цеви за цијеви, с крај → цијеви за истовар

  КК Пхото20170417153818.јпг

  Хуасхида Машине, са искуством преко 14 година, један је од професионалних трослојних 3-слојних челичних цеви за производњу антикорозивне превлаке за производњу производних линија у Кини. Понуди прилагођену услугу, топло вас поздрављамо да добијете високо квалификоване производе из наше фабрике.
Hot Tags: Три слоја 3пе челичне цеви антикорозивне облоге производне линије за производњу, Кина, произвођачи, фабрика, прилагођени, високо квалификовани
Srodni proizvodi
Istraga