Кингдао Хуасхида Мацхинери Цо, Лтд

Каталог

Контактирајте нас

Адреса: Дигитално технолошки центар А1210, Хаиер Роад, 63., Лаосхан Дистрицт, Кингдао Цити, Схандонг Провинце

ТЕЛЕФОН: + 86-532-8099-9083

ФАКС: + 86-532-8099-9083

Е-маил: салес@кдхсд.цом

дана@кдхсд.цом

Dom > O nama

1. Naša istorija.

Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd je osnovana 2003. godine i fokusirana je na proizvodne linije za plastične cijevi i spojeve plastičnih cijevi i 2PE 3PE cijevi za više od 14 godina, mi smo privatna visokotehnološka poduzeća integrirana u istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju, servis i trgovanje.

Mi smo uvijek concretrating na istraživanje i razvoj plastične ekstruzije opreme, usko surađuje s Tsinghua University, Peking Sveučilište kemijske tehnologije, South China University of Technology i neke druge koledže i znanstveno-istraživačke institucije. U međuvremenu, apsorbirajući napredne tehnologije u zemlji i inostranstvu, bili smo jedan od najboljih proizvođača strojeva za ekstruziju plastike u Kini, posebno ekstruzionu liniju cijevi za izolaciju PE , PE PP ekstruzionu liniju i proizvodnu liniju spiralnih cijevi .

Linija za proizvodnju PE cevi

2.      Naša fabrika

Qingdao Huashida Machinery Co., Ltd. se nalazi u Qingdao High & New Technology Industrial Area-Qingdao Huashida industrijskog parka, pokriva površinu od oko 4000 četvornih meters.We imaju nekoliko desetljeća iskustva u plastičnim cijevi, list, i ploča ekstrudiranje linije, i cijevi spojeva i zavarivanje alata kao što su termoskupljajuća čahura , elektro-fuzijski rukav itd.

Informacije o preduzeću Naziv preduzeća Qingdao Huashida Plastic Machine

3. Naši glavni proizvodi

Naši glavni proizvodi uključuju sljedeće,  

Linija za zaštitu od korozije i oblaganja čeličnih cijevi 3PE

Gumena i plastična pjena Oprema za izolaciju cijevi

HDPE jakna Linija za ekstruziju cijevi

HDPE linija za dovod vode pod pritiskom HDPE
Linija ekstruzije PE PP ploča
Termoskupljajuća rukavica
Linija za proizvodnju šupljih spiralnih cijevi
Linija za proizvodnju silikonskih cevi
Linija za ekstrudiranje plastike za zavarivanje
Linija za proizvodnju rebrastih cevi
Radijacijski umreženi PE termoskupivi rukavac
Elektro spojnica
Ručni ekstruzioni zavarivač

Plast Machinery

4.   Naši proizvodi Primjena.

Naši strojevi proizvode proizvode koji se široko koriste kao cijev za oblaganje PU pjenaste izolacijske cijevi u komunalnom sustavu grijanja; komunalni vodovod i kanalizacioni vodovod; naftovod i gasovod; spojevi cijevi plastičnih cijevi za odvodnu vodu, cjevovoda za izolaciju PU pjene, naftovoda i plinovoda 2PE / 3PE;

Osim proizvodnje strojeva, proizvodimo i termoskupljajuće rukavce i elektro fuzijske rukavce i plastične zavarivače, koji se široko koriste kao spojnice i zaptivke plastičnih cijevi za odvodnu vodu, cjevovodi za izolaciju PU pjene, 2PE / 3PE naftovode i plinovode;

5.Naši certifikati i patenti

Patentni certifikat

6.   Naša svrha i tržište

Naš cilj je da našim klijentima ponudimo najisplativije proizvode i najprikladnija rešenja, kao i intimnu pomoć i uslugu, na osnovu čega stižemo do situacije u kojoj svi dobijaju.

Za više od 14 godina izvozili smo u mnoge strane zemlje, kao što su Rusija, Iran, Turska, UAE, Sudan, Ukrajina, Uzbekistan, Azerbejdžan, Južna Azija, Poljska itd.

7.     Garancija i servis

Garantni period je 12 mjeseci od datuma instaliranja, ali ne duže od 14 mjeseci od datuma isporuke. Nakon ovog perioda obavezni smo da obezbedimo doživotnu uslugu na račun Kupca.

Tokom garantnog perioda mi smo odgovorni da obezbedimo pucanje na probleme i pomognemo klijentu da reši probleme, obezbedimo rezervne delove koji su pokvareni, osim kvarova koje je prouzrokovao Kupac.

Tehničkom servisu ćemo obezbijediti obuku radnika od kupaca besplatno.

Takođe možemo poslati tehničare kupcima u inostranstvu za pomoć u instalaciji i testiranju linija. Ali kupac će platiti za povratnu kartu, smeštaj, prevoz, lečenje i osiguranje tehničara u inostranstvu i odgovarajuću platu.